REFERENSER

"Ellen har gjort och gör fortfarande ett kanonjobb med min shetlandsponny. Han har på bara några månader blivit näst intill oöm i sina hovar. Fått en jättefin vinkel och funktionell hov. Ellen jobbar lugnt och harmoniskt vilket gör hästarna lugna och harmoniska"

Emma Steen


"Har haft besök av bästa Ellen som fixat Klövers hovar. Har fortfarande ett leende på läpparna. Så lugn och fin häst har jag nog aldrig haft. Ellens lugna och goa sätt får 5 av 5 hästar!"

Therese Rengman 


"I två år har nu hästen varit barfota och Ellen har vart det naturliga valet från början. Skillnaden på hovarna är markant och det är enkelt att hålla efter själv. Ellen är proffsig i sitt arbete och är lätt att diskutera med för att komma fram till bästa lösningen för min häst. Hon är lugn i all hantering och varje inbokat besök bjuder på ett och annat skratt. Vi har varit supernöjda sedan start"

Jezika Bergström


"Alltid lika nöjd. Hon är helt magisk med min gamla häst"

Sofia Johansson

SANHCPs referens om Ellen:
En glad och energisk person som tar sig an alla möjliga utmaningar. Lugn i sitt arbete med hästar och människor, har alltid en hjälpande hand till de som behöver det.
Har många hästar runt sig som vill ha hjälp och som får det med ett leende. Ger utav sig själv och sina kunskaper, eleverna får allt de stöd de behöver för att utvecklas till självständiga hovformsspecialister hos Ellen.