OM MIG

 Lite kort om mig, vad jag kan och gör:

Jag började intressera mig för hästens hovar långt innan jag utbildade mig, men 2016 gick jag SANHCP's grundkurs och föll pladask för yrket!

 Jag hoppade sedan på SANHCP's hovformsspecialist utbildning 2017 och blev färdigexaminerad 2019 pga. ett benbrott blev examen uppskjuten ett tag. Under läkningen började jag jobba som mentor för Sanhcp. Superkul!

Idag jobbar jag heltid som hovformsspecialist och utgår ifrån Vingåker men arbetar bland annat i Örebro, Mjölby, Söderköping, Nyköping, Järna, Västerås.

Jag älskar hovar och det jag gör! Att få ge hästen en balanserad stark hov är bland det bästa och mest spännande jag vet. Jag är snabb och noggrann och ser lyhört på hur hästen önskar sin verkning, jag arbetar med lugn och behaglig energi för hästen. För mig är det viktigt att hästen får ett fint minne med sig från sin verkning. 

Jag har fastnat för positiv förstärkning och använder klicker för nästan all markträning, och detta älskar jag att prata om! Är du sugen på att lära dig så är det bara att höra av sig. 

Jag har livslång hästvana och har under större delen av livet ridit in ung ponnyer och det är det jag tycker är allra roligast med ridningen, att lära ut och se dem växa till modiga lyhörda individer. 

Var inte rädd att höra av dig för att få veta mer!


Boots-utprovare

Hos mig kan du få hjälp att prova ut Flexhoofboots, Scootboots och Equinefusion